2011. augusztus 16., kedd

a kis mini


Mai posztom szintén egy alap ruhadarabról fog szólni,ami talán még a Szex és New york-ban is elhangzott,vagy csak keverem valamivel....a lényeg a fekete mini ruha...minimum egy darab szerintem minden csajszinak alapdarab ;) Bármilyen színnel tudod párosítani,táskával-cipővel,sosem tudsz vele mellé lőni,ha egy vacsorára mész vagy egy partira,esetleg első randi...kivéve esküvő: ott két szín is tabu: fekete ill fehér.

Testalkatokhoz hoztam nektek képeket,hogyha esetleg valaki nem tudná milyen lenne jó neki,akkor talál itt egy kis segítséget:

Ha kis melleid vannak:

Mindenképp olyan ruhát keress,ami nem kivágott,vagy ha igen,kis kivágása legyen,de szerencsésebb egy olyan ruhadarabot venned,amin a mell részénél minta van,valami fodor,strassz,ami feltűnő,mert optikailag nagyítja a melleid,s eltereli a figyelmet róluk,hiszen magára a mintára összpontosít az ember aki nézi.Kis mellűek abban is szerencsések,hogy nem kell mindenhez melltartót venniük így,olyan darabokat is feltudnak venni,aminek esetleg a háta van kivágva,vagy féloldalas.

 

 


Ha nagy mellekkel rendelkezel:
Mint már az előbb is említettem,a kisebb mellűek szerencsésebbek,olyan téren,hogy nem kell melltartót hordaniuk minden ruhához,hiszen egy nagyobb méretekkel megáldott nőnek,már a gravitáció is meglátszik,hiába fiatal az illető.Sajnos a melltartó mindennapi darab.Ezért is a nagy kivágásokkal rendelkező darabokat nem tudják hordani. Bár már manapság készítenek melltartókat is az ilyen ruhákhoz,de hát ki a fene tudja,hogy mennyire tartanak azok,és kaphatóak-e D-s E-s kosár méretben.


 

 

Szerintem a legmegfelelőbb tényleg egy V-nyakú ruha,de ne túl mély kivágással.Zárt nyakú" esetleg galléros semmiképp sem jó,mert nem töri meg a mell és a fej közti távolságot és kövéríti az embert ill. még nagyobbnak mutatja a melleket.( bár lehet ez néha nem is rossz ) A másik tabu darab, a pánt nélküli,mert igaz ma már kapni lecsatolható pántú melltartót,de nem tart olyan jól,mint egy pántos.S sokkal jobban lóg így a mell,ami nem szép látvány ismerjük el.


Ha magas és vékony vagy illetve alacsony és vékony:
Az ilyen alkatúaknak aztán mindent szabad,hiszen majdnem minden jól áll rajtuk.Nekik a legelőnyösebb egy sima A vonalú vagy egyenes vonalú ruha,mert nem erősebbek sehol sem,nincsen olyan testtájuk amihez igazodni kéne. S a másik tökéletes darab nekik,a testre feszülő ruha,mert az ilyen tényleg egy vékony lányon mutat szépen ill. szerintem egy gömbölyded nőn is gyönyörűen mutat,aki tudja viselni,mint pl Marilyn Monroe,hogy egy klasszikust idézzek.


















Ha van egy kis pocid,erősebb a csípőd,de van derekad:

Szerintem ma ez a domináns női alkat,vagyis a legtöbb nőnek ilyen a testalkata,szélesebb csípő,vékonyabb derék.Kerekebb comb stb...Ilyen esetben a fekete azért is tökéletes,mert karcsúsít. Legjobb választás,mell alatt összehúzott ruha,vagy egy öv,masni, és onnantól bővülő szoknya rész,esetleg hagyma szoknya.A mell alatti öv,megtöri a testet,ezáltal egy új kontrasztot adva neki, és a problémás pociról eltereli a figyelmet a bővülő szoknyával.Amit nem szabad hastáj részen a nagy minták,formák,mert ezek oda vonzzák a tekintetett és szélesítenek is.
 

 


Homokóra alkat vagy,szélesebb váll-csípő keskeny derék,nagyobb popsi:



Szerintem ezek közül mindenki talál magának megfelelő darabot:) S most néhány extravagánsabb ruha:


 

 














Nektek már megvan a tökéletes fekete minitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése